Onze stockists zijn belangrijke partners in het verhaal van Leonis Barbam. Ze sluiten zich aan bij onze Lion’s Tribe, to Beard That Lion In His Den. We willen ze graag in de schijnwerpers zetten door hun verhaal te vertellen en onze unieke samenwerking onder de aandacht te brengen. Next up: Mister Raman Barbershop.

Vertel ons eens over jezelf?

Ik ben Christoph, eigenaar van Mister Raman Barbershop.

Ik leerde het vak in Nederland op de Barberschool onder leiding van Joost Mulleman. Joost leerde me de knepen van het vak en en gaf me een volledige andere kijk op het heren knippen. Na mijn opleiding gaf hij me de kans om ook les te geven op de Barberschool. Ook dat was een enorm leerproces! 4 jaar geleden besloot ik mijn eigen shop te openen.

Wat is het verhaal achter Mister Raman?

Ik opende Mister Raman Barbershop in Kalken in 2016 en dit is tot op heden een groot succes! Onze shop is toegankelijk voor iedereen. Wij streven er naar om iedere klant een strak kapsel te geven wat hem past en ook enkele weken strak blijft.

Ik kan elke dag doen wat Ik het liefste doe en mijn klanten waarderen mijn werk. Dat is alles wat ik nodig heb om elke dag opnieuw het beste van mezelf te geven en te blijven innoveren!

Waarom koos je voor Leonis Barbam?

Ik heb enkele klanten die lid zijn van de Bearded Villains. Zij waren lovend over Leonis Barbam. We hebben de producten getest in de shop en waren direct overtuigd!

Wat is je favoriete Leonis Barbam-product en waarom?

De baardbalsems vind ik top! Ze zijn makkelijk handelbaar en toch stevig genoeg om je baard strak in model te brengen.

Wil je nog iets met de wereld delen?

Believe in yourself & do what you love to do! Do it for the 100% or don’t do it.

Bedankt Christoph voor het delen van je verhaal en het steunen van de Leonis Barbam way of life. Let’s hear that lion roar! Bekijk het volledige assortiment Leonis Barbam-producten online of support your locals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Add to cart