Retourbeleid

Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt, ongeopend en in dezelfde staat zijn als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. 

Artikelen die niet kunnen worden geretourneerd:

  • Cadeaubonnen

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend (indien van toepassing):

  • Elk item dat niet in de originele staat verkeert, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleert u eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je teruggave nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via hello@leonisbarbam.com.

Promotie artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen sale-artikelen niet worden terugbetaald.

Ruilen

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het moet ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op hello@leonisbarbam.com en stuur je artikel naar: Commonsensical BV, Hoogweg 19, 8501 Bissegem, België.

Geschenken

Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvangt u een cadeaubon.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de schenker en hij zal informatie krijgen over je retourzending.

Verzending

Om uw product te retourneren, dient u uw product te mailen naar: Commonsensical BV, Hoogweg 19, 8501 Bissegem, België

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

Add to cart