Onze stockists zijn belangrijke partners in het verhaal van Leonis Barbam. Ze sluiten zich aan bij onze Lion’s Tribe, to Beard That Lion In His Den. We willen ze graag in de schijnwerpers zetten door hun verhaal te vertellen en onze unieke samenwerking onder de aandacht te brengen. Today: Romain Barbershop.

Vertel ons eens over jezelf?

Ik ben Stijn De Sutter en ben in 2014 met deze barbershop begonnen.


Als barbier wil ik een authentieke ervaring creëren voor onze klanten. Ik begon Romain Barbershop aan de rand van Gent, maar 3 jaar later was de barbershop gegroeid en verhuisden we naar Gentbrugge, groter en beter. We werken nu met 3 ervaren kappers, 7/7 open van 9-21u. Het is geweldig om mensen met een grote glimlach de winkel te zien verlaten. Onze passie is echt om het vakmanschap en de liefde voor klassieke scheerbeurten en baardtrims door te geven. Daarom hebben we ook Romain Academy opgericht, om onze nobele kunst aan iedereen voor te stellen.

Wat is het verhaal achter Romain Barbershop?

Romain Barbershop is een echte lokale Gentse zaak. We willen de passie voor klassieke scheermessen nieuw leven inblazen en zo de klant een prettige ervaring bieden.

Wij werken alleen op afspraak, zo kunnen we de echte beleving bieden aan onze gasten: tijd en geen haast hebben is voor ons erg belangrijk. Een klassieke scheerbeurt heeft tijd nodig, dat moeten we respecteren.

Waarom koos je voor Leonis Barbam?

Simpel: de kwaliteit. Dat is onze manier van leven. We werken alleen met kwaliteitsproducten die een verhaal vertellen. We willen niet zomaar een merk, we willen een merk met kwaliteit en een verhaal dat gevoeld (en gevraagd) wordt door onze klanten.

Wat is je favoriete Leonis Barbam-product en waarom?

De heerlijke baardolie. Nogmaals, de reden waarom is simpel: de kwaliteit. De baardolie is niet te vettig en heeft een goede balans in geuren. De grote fles van 50 ml biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. We masseren graag de baardolie in, maar gebruiken de baardolie ook na een traditionele scheerbeurt om de huid te hydrateren. Perfect.

Wil je nog iets met de wereld delen?

Geniet van het vakmanschap, voel de passie, maar vooral: zie hoeveel tijd en moeite er in dit product is gestoken. Wees dankbaar dat we van deze kleine dingen in het leven kunnen genieten. Gewoon genieten!

Bedankt Stijn voor het delen van je verhaal en het steunen van de Leonis Barbam way of life. Let’s hear that lion roar! Bekijk het volledige assortiment Leonis Barbam-producten online of support your locals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Add to cart